Цыгане грабят киевлян. Полиция бездействует

0
739
Цыгане на вокзале в Киеве
Цыгане на вокзале в Киеве
Модные чехлы для мобильных телефонов

Ромы на киевском вокзале грабят людей. Об этом сообщает журналист Богдан Буткевич.

По его словам, ромы буквально заполонили Киев в последние несколько недель. В столицу их приехало как минимум несколько сотен.

Буткевич заявляет, что в первую очередь ромы заняли центральный железнодорожный вокзал.

По его мнению, ведут себя ромы очень нагло, пристают к людям и грабят, спят прямо в залах ожидания и в коридорах.

Помимо того, ромы промышляют не только на столичном вокзале.

«Если вы думаете, что наши прекрасные ромы тусуют только на вокзале, вы очень ошибаетесь. Оттуда они разъезжаются на промысел во все точки Киева. Буквально и только за сегодня видел огромные компании на Крещатике, на Дарницкой площади, на метро «Университет», на Севастопольской площади», — пишет Буткевич.

Журналист также описал и «тактику» ромов.

“А зараз буде дуже злобний пост.

Злобний з приводу ромів. Які просто-таки заполонили Київ останні кілька тижнів. Й абсолютної бездіяльності поліції. Отже, що ми маємо, якщо без емоцій? Щонайменше кілька сотень (а я думаю, не менше тисячі) представників цієї екзотичної народності раптом приїхали до столиці. Скоріш за все – традиційно із Закарпаття. Й розпочали з того, що повністю окупували центральний ж/д вокзал.

Те, що зараз коїться, важко описати культурними словами. Там отаборилося кілька сотень ромів. Які поводяться вкрай нахабно, чіпляються до людей, грабують їх, сплять прямо в залах очікування та в коридорах. Про такі дрібниці як сморід, антисанітарія, шок для тих, хто приїздить до столиці України, я навіть казати не буду. Якщо що був на вокзалі в суботу ввечері. Споглядав це все протягом щонайменше години. Жодного поліцейського не побачив. Жодного. Відповідаю за свої слова. Ситуація не змінилася жодним чином й до даного моменту.

Якщо ви думаєте, що наші чудові роми тусують тільки на вокзалі, ви глибоко помиляєтеся. Звідти вони роз’їжджаються на промисел у всі точки Києва. Буквально й тільки за сьогодні бачив величезні ватаги на Хрещатику, на Дарницькій площі, на метро “Університет”, на Севастопольській площі. Це тільки те, що я власними очима споглядав. В стрічці вже кілька людей написали, що бачили циганські ватаги на цвинтарях, де вони збирають квіти й цукерки. Мішками.

Щодо їх тактики – вона вкрай проста. Працюють групками по 5-6 осіб через кожні 150-200 метрів. Кишенькові крадіжки, шахрайство, дрібний гоп-стоп, жебрацтво – весь традиційний набір. Єдине, що дивує цього разу, так це те, що дуже багато малих дітей. Зазвичай приїздять молоді чоловіки та жінки середнього віку. Але наразі споглядав особисто дуже багато, повторюся, дітлахів. Які прекрасно взаємодіють з дорослими. Наприклад, на вокзалі вони дуже активно типу граються біля ескалаторів, де люди їдуть з сумками. Типу грають у “резіночку”. Потім врізаються в пасажирів й або самі витягають з кишень, або провокують тисняву, або навіть конфлікт. Де вже працюють дорослі. Знаю вже кілька знайомих, які були пограбовані. До поліції не зверталися, бо сенсу в таких випадках – нуль. Що, хтось цілий табір арештує? Бггг.

Шановний пане Зорян Шкіряк. Може, наша чудова Національна поліція України нарешті якось зверне увагу на сабж? Бо ж, здається, якось цей кримінальний хаос не дуже вписується в гарну картинку повного спокою та порядку на вулицях столиці, нє? У воюючій країні, угу.

ЗИ: Для особливо упоротих ліваків одразу зазначу. Мені абсолютно пофіг на національність людини. І я не маю ніяких упереджень щодо, власне, ромів. Проблема в тому, що ця народність зробила частиною свого культурного коду асоціальний й, багато в чому, відверто кримінальний спосіб життя. Який весь Київ в черговий раз споглядає останні тижні.

ЗИЗИ: Вже уявляю відповідь з боку поліції. Мовляв, нема звернень громадян – немає підстав для дій. “Нет тела – нет дела” (с) Ок, вважайте цей пост зверненням. Треба – завтра ще в ефірі про це розкажу, не питання.”

цыгене в Киеве

цыгене в Киеве

цыгене в Киеве

цыгене в Киеве

цыгене в Киеве

_________

Слушайте хорошую музыку:

Девочка с Луны

Купить трек Girl from the Moon в высоком качестве

I Felt the Same

Илон Маск - марсианин

Купить трек Elon is a Martian в высоком качестве

Обрезки фраз

Обрій в її очах

Мрію

_____

ТАКОЖ ЦІКАВО:

Талановита Україна

Творчих людей будь-якого віку і рівня майстерності запрошує на всеукраїнські та міжнародні конкурси Національна творча екосистема Алея Зірок України. Маєте талант? Алея Зірок має місце для вас!

Алея Зірок України - просувай свій бренд