Батальону ОУН в Пески нужен еще один джип и немного денег на карту

0
494

Командир батальона “ОУН” Николай Коханивский пишет:

“Слава Ісусу Христу! 9 травня в Пісках пройшло відносно спокійно, міни та обстріли з крупнокаліберних мінометів не рахуємо, бо ж всі сподівались на сепарський наступ до того, власне, готувались. Але, активізувались менти й провели “шмон” у нас на базі бату ОУН в Красноармійську, дещо вилучили офіційно, а багато чого просто вкрали, та про то напишу пізніше.

Хотів би дуже подякувати волонтерам які про нас не забувають, і пригоняють нам машини, проблема машин на війні – вони дуже швидко ломаються, або їх розбиває під час обстрілів. Найліпше зараз мати на фронті джипи, тому дякую волонтерам які пригнали нам черговий джип бо вже практично всі що були в нас на ремонті або просто убиті. Цей англійский джип бату ОУН пригнали безкоштовно волонтери, але за транспортування ми винні 5000 грн, картка бату майже пуста тому просимо всіх хто допомогає добровольцям ОУН ще раз піднапрягтись й допомогти нам виплатити борг. Плюс, побратими нам потрібен ще один джип можно з проблемними документами, але, щоб добре їздив, тобто подовше протримався й був на підміну щойно подарованому.

Картка Приватбанк 5168 7572 8448 4211

Дякую за розуміння друзі!”

_____

ТАКОЖ ЦІКАВО:

Талановита Україна

Творчих людей будь-якого віку і рівня майстерності запрошує на всеукраїнські та міжнародні конкурси Національна творча екосистема Алея Зірок України. Маєте талант? Алея Зірок має місце для вас!

Алея Зірок України - просувай свій бренд