Контузия

0
342

Во время операции по освобождению города Углегорска Донецкой области погибли четверо бойцов батальона “Донбасс”. Депутат Семен Семенченко (Константин Гришин) и еще двое бойцов были контужены.

“Совместно с народными депутатами Андреем Тетеруком, Антоном Геращенко и Юрием Березой организовываем медицинскую помощь, охрану и возможную дальнейшую транспортировку Семена Семенченко”, – написал нардеп Борис Филатов.

Он добавил, что у Семенченко контузия, переломы и пробито легкое.

В то же время Олег Войцеховський пишет:

“Сьгодні з ранку, орієнтоавно о 5-30, на трасі Дебальцево-Антрацит, при “невідомих обставинах” відбулась аварія, зіштовхнулись, “санітарка” та БТР в якому був Семенченко. В Семенченка струс мозку та забій грудної клітини, водію “санітарки” відірвало голову, є 300ті. Хлопці з нашої роти були на ДТП. По обіді нардепа забрав начмед АТО. Я один з тих, хто загружав Семена в “санітарку”. Ніяка це не контузія.”

_____

ТАКОЖ ЦІКАВО:

Талановита Україна

Творчих людей будь-якого віку і рівня майстерності запрошує на всеукраїнські та міжнародні конкурси Національна творча екосистема Алея Зірок України. Маєте талант? Алея Зірок має місце для вас!

Алея Зірок України - просувай свій бренд