Україна 2030

0
545

На що схожа Україна у 2030 році?

Вона схожа на Італію. На кожному кроці неймовірна кількість кафешок і ресторанчиків, просто неба протягом майже півроку, де готують так смачно, а люди, здається, нікуди не поспішають. Тут загалом не прийнято поспішати: Середземномор’я.

Вона схожа на Ізраїль. Ключові світові компанії мають тут свої лабораторії, і щомісяця ми дізнаємося про велику угоду з якимось черговим стартапом, що робить майже неможливі речі на базі найсучасніших технологій.

Вона схожа на Швейцарію. Вся країна складається з резервістів, що готові в будь-який момент взяти до рук зброю, щоб захистити свої родини і свій народ. А що поробиш: з такими сусідами треба бути напоготові.

Вона схожа на Туреччину. Має свій шлях, з яким всі мусять рахуватися. Потужний військовий союзник всіх тих, хто хоче миру і бореться з хаосом і тероризмом.

Вона схожа на Велику Британію. Всі страшенно шанують свої традиції, хай навіть вони частково сконструйвані, бо саме вірність традиціям дає відчуття окремішності, стійкості та сили. У глобальному світі інакше не вижити.

Вона схожа на Голландію. Відкрите суспільство, де шанують свободу кожного і знають, яку велику ціну за те заплачено. Тут немає місця будь-якій ксенофобії. Тут кожен вільний робити що завгодно, поки це не заважає іншим.

Вона схожа на Україну. Бо ж іншої такої нема.

Валерій Пекар

→ Смотрите также все популярные видео

Комментарии

 
Помочь свободе слова в Украине →

 
* * *
Обратите внимание:
Популярное видео. Популярне відео. Top video
Английский язык, учебники для детей и взрослых Оксфорд, Пирсон, Пингу и др.
Детям – живые 3D раскраски, дополненная реальность.
Билеты на автобус в Европу можно купить онлайн.
Умные часы, 3D шлемы, гироскутеры.
Помощь солдатам, раненым и семьям фронтовиков.
Сатирические видео от UA|Robot. :)

УКРАИНА СЕГОДНЯ в соцсетях: YouTube | Facebook | Twitter | Google+ | Telegram

_____

ТАКОЖ ЦІКАВО:

Талановита Україна

Творчих людей будь-якого віку і рівня майстерності запрошує на всеукраїнські та міжнародні конкурси Національна творча екосистема Алея Зірок України. Маєте талант? Алея Зірок має місце для вас!

Алея Зірок України - просувай свій бренд