Нюанси та основні аспекти вибору дітячої стінки

0
353
Стенка в детскую комнату
Модные чехлы для мобильных телефонов

Стенка в детскую комнату — універсальний елемент меблювання житла, котрий легко здатен замінити і робочий стіл, і шафу для одягу, і стелажі для книг та особистих речей для дитини. Крім того, деякі моделі дитячих стінок комплектують навіть висувними ліжками — такі меблеві системи дозволяють гармонійно поєднати майже усі необхідні дитині предмети меблювання в одній, ергономічній та універсальній речі.

Крім очевидних критеріїв вибору меблів — перевірка якості збірки, вибір матеріалу, стилю оформлення і форми — варто звертати особливу увагу на деякі нюанси. По-перше це кількість висувних ящиків і шафок — не варто купувати дитячі стінки, які будуть наполовину порожні більшість часу. Дуже важливо правильно оцінити побажання вашої дитини, і найчастіше це не тільки колір і вид художнього оформлення. Дитині не вистачає місця під книги — вибирайте модель з великою кількістю полиць і шухляд. Вашій дочці потрібне додаткове місце для складування своїх модних речей — купуйте модель з великою кількістю шафок або розширеним відповідним відділенням.

Багато сучасних виробників пропонують самостійно зібрати дитячу стінку, з огляду на специфіку оформлення інтер’єру, форму кімнати. Навіть з найбільш багатофункціональною і місткою дитячою стінкою можна зробити щось більш компактне, просто поставивши кілька ящиків один на одного. Це буде ідеальним рішенням як для дітей, так і для батьків — ви зможете самостійно придумати цікаву і ергономічну конструкцію, зібравши кожну поличку разом. Це прищепить дитині почуття відповідальності і додасть ваги його індивідуальності, адже навіть настільки банальна річ, як вибір домашніх меблів, повинна узгоджуватися з усіма членами сім’ї.

Стенка в детскую комнату

При виборі стінки для дитини шкільного віку, намагайтеся не підбирати надмірно строкаті або яскраві варіанти — швидше за все, веселі та креативні розмальовки рибками і супергероями незабаром набриднуть вашій дитині, і дитяча стінка втратить свою естетичну привабливість, заробивши репутацію «бабусиної платтяної шафи», роблячи кожне приготування уроків за звичним робочим столом дуже нудним та обтяжливім . Намагайтеся вибрати найбільш універсальний і функціональний варіант, як якщо б вибирали для себе, при цьому врахувавши побажання дитини. Це дозволить вам вибрати надійну і ергономічну дитячу стінку, яка стане вірним супутником вашої дитини на шляху до дорослого життя.

_________

Слушайте хорошую музыку:

Девочка с Луны

Купить трек Girl from the Moon в высоком качестве

I Felt the Same

Илон Маск - марсианин

Купить трек Elon is a Martian в высоком качестве

Обрезки фраз

Обрій в її очах

Мрію