Як вибрати безпечний мікрокредитний сервіс для швидкого оформлення кредиту?

0
387
Модные чехлы для мобильных телефонов

Безпечний мікрокредитний сервіс, чи існує він сьогодні в Україні? Безліч ньюансів та корисні поради для позичальників в інтернеті. Все про наявність ліцензії та відсоткові ставки по кредитам МФО.

Які МФО безпечні? Все про ліцензію та відсотки

Тільки ліцензовані МФО мають право надавати кредит позичальникам. На сайтах мікрокредитних сервісів є можливість подивитися відповідну інформацію у юридичному розділі, якщо такий є, або ж у розділі “Документація”. Ви подумаєте, що зараз будь-які папери можна підробити, проте, скориставшись сайтом Нацкомфінпослуг, ви можете переглянути наявний список фінансових компаній, котрі дійсно мають ліцензії. 

Також важливо знати, що жодна з МФО не має права приховувати якимось чином або ж змінювати процентні ставки. Саме у 2019 році таке правило було внесено до спеціального Закону України стосовно фінансових послуг та їх споживачів. 

Спочатку в Україні з’явилося одне МФО, потім ще утворилися подібні, а зараз їх просто неймовірна кількість не лише у нашій країні, а й у всьому світі. Цей факт свідчить про те, що мікрокредитування онлайн набирає попиту серед населення і стає помічним інструментом, якщо ним користуватися з розумом. Мабуть, сьогодні немає тих, хто не чув ніколи про Дінеро чи Манівео, навіть діти вже наспівують їхні рекламні пісеньки. Виходить, що конкуренція серед МФО сьогодні дуже росте, ї кожен з них намагається придумати щось заманливе для клієнтів та привернути до себе увагу цікавими пропозиціями та акційними відсотковими ставками. 

Пропозицій на ринку дійсно стільки, що можна загубити голову, а робити такого не варто. Щоб користувачам було легше з вибором потрібної МФО, було створено спеціальний сервіс з підбору мікрокредитного сервісу на ваші потреби. Сервіс https://onlinecredit.in.ua дозволяє підібрати мікрокредитну компанію з найвигіднішими умовами кредитування через інтернет. Кредитний калькулятор та відгуки досвідчених клієнтів також дуже добре допомагають оцінити той, чи інший варіант.

Чи можна швидко та дешево взяти кредит?

Щоб швидко та комфортно отримати готівку через інтернет спробуйте оформити позику через онлайн сервіси представлені на платформі OnlineCredit. Зазвичай, весь процес займає від 15 до 20 хвилин. Погодьтесь, що це набагато зручніше у порівнянні зі звичайним походом до банку чи локального відділення. Вибираємо МФО, вводимо потрібну суму (під 0,01%) та чекаємо підтвердження після введення своїх реквізитів. 

Більше того, зараз є дуже вигідна пропозиція скористатися спеціальними промокодами на кредити онлайн, що зробить оформлення позики ще більш вигідним.

Ось список мікрокредитних компаній, які пропонують перший кредит під 0,01% у 2020 році:

0,01% на день з максимальною сумою на перший кредит до 10 000 грн:

  • Moneyveo
  • Dinero
  • CreditPlus
  • Швидкогроші
  • CreditKasa

Miloan та MyCredit видають аж до 12 000 грн за перший кредит також під 0,01%.

На фінансовому агрегаторі OnlineCredit ви знайдете ще величезну кількість інших цікавих пропозицій від сервісів та банків.

Зазвичай, МФО пропонують кредити на період до 30 днів, але зараз є й такі, що дають більший термін для користування. Тому загалом, якщо брати позику під такий маленький відсоток, то переплата буде незначною, в районі 35 грн. Тут важливо повернути борг так як вказано в договорі і не пізніше, тоді проблем взагалі не буде. Єдине, що може не сподобатися користувачам, це частий спам СМСками про знижки та акції на кредит. 

 

Важливі нюанси для позичальника

Буває таке, що новачкам МФО одобрює лише певну частину кредиту, пропонуючи збільшити суму позики на кілька тисяч. Зрештою ці додаткові кошти вам відкриються для використання не під мінімальний відсоток, а під головний, а як ми знаємо ставки на повторні позики зовсім інакші ( від 0,48% до 1,9%). Виходить, щоб не опинитися на такому підступному крючку, варто погоджуватися на схвалену невеличку суму під 0,01% та не беріть ті додаткові гроші. 

Також варто зазначити деякий момент стосовно періоду кредитування. Якщо сервіс пропонує вам продовжити користування вашим кредитом ще на 7 днів, то потрібно знати, що мова йде знову ж таки про основний відсоток. Тому краще користуватися цими грішми тільки той період, який ви вказали одразу, щоб потім не було ніяких питань та переплат.

_________

Слушайте хорошую музыку:

Девочка с Луны

Купить трек Girl from the Moon в высоком качестве

I Felt the Same

Илон Маск - марсианин

Купить трек Elon is a Martian в высоком качестве

Обрезки фраз

Обрій в її очах

Мрію