Якісна навчально-методична література в книгарні Буклетка.

0
424
Модные чехлы для мобильных телефонов

Незважаючи на російську війну, ми повинні підтримувати спроможності освітньої системи в Україні. Її функціонування значно ускладнене, адже сотні навчальних закладів знищено чи пошкоджено, південно-східні території країни взагалі знаходяться під окупацією. Загалом уся територія нашої держави потерпає від ракетно-авіаційних ударів, тому в таких умовах налагодити звичний процес навчання неможливо. Враховуючи це, навчання проводиться дистанційно, а освітні заклади закриваються.

Дистанційне навчання вже було успішно випробуване в період карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19 і воно добре зарекомендувало себе. Сучасна дистанційна освіта передбачає залучення можливостей інтернет-мережі, де завдяки онлайн урокам подається шкільна програма з того чи іншого предмету. Також масово залучаються інтерактивні інструменти освіти, відео курси, різноманітні графічні і аудіо дані.

Дистанційне навчання хоча й опирається на освітній інтерактив, проте, як і раніше, основу підготовки студента та школяра складають друковані навчально-методичні матеріали. Тому книгарні намагаються забезпечити якісною літературою за доступну ціну. В зв’язку з цим, книжковий інтернет магазин Bookletka пропонує свої послуги: https://www.bookletka.com/

Буклетка.

Це інтернет-книгарня, в якій можна зробити онлайн замовлення збудь-якої книги. Тут зібраний широкий спектр навчально-методичної літератури, а також художніх видань. На полицях книгарні представлені підручники і посібники популярних авторів з усіх предметів шкільної програми. Також пропонуються спеціальні тренажери, збірники завдань і текстів, робочі зошити, ГДЗ та НМК. Окремо хочеться виділити якісні і вкрай ефективні матеріали для підготовки до ЗНО і ДПА чи будь-яких інших екзаменів та іспитів.

Вся література нашого книжкового магазину відрізняється високою якістю друку та бездоганною викладкою матеріалу, адже вона створюється найкращими методистами, педагогами і науковцями. Ці видання на практиці довели свою ефективність і вже багато років поспіль активно використовуються в усіх навчальних закладах України, вони повністю відповідають усім методичним нормам та рекомендаціям МОН. Завдяки їм, студенти й школярі зможуть без проблем опанувати предметні компетенції, здобути нові навички та знання, розширити свій кругозір та сформувати правильний світогляд. Ці книги не тільки навчають, але й розвивають дітей та підлітків.