Де замовити ремонт холодильників в Івано-Франківську?

0
583
Модные чехлы для мобильных телефонов

У сучасному будинку чи квартирі холодильник – річ невід’ємна на кожній кухні. Але навіть найнадійніша та якісна техніка має властивість ламатися. Кому можна довірити ремонт холодильників в Івано-Франківську? Тільки професійної компанії Майстер-Профі, оскільки кожен її майстер з ремонту холодильників в Івано-Франківську – професіонал своєї справи з багаторічним досвідом ремонтних робіт.

wGZSIldLUxNjmja6yBNdiMUhuAKX5xOhJthTxPcgn3b74mZZvdR-Tlcswc8jbMWS4A0-DIV8EoToJyAqPNeTsNPhWoEqKrKo4Bk_7tTqbI28ZTuFd1f9EMewQ5dx-wVMNp79dfTZjwxKjM42TvRwaYRX-yJBy_T1AglisRLXf4wUW5_BtwkuI0RDrA

Що можемо запропонувати клієнту?

Якщо довірите ремонт холодильників в Івано-Франківську нашим майстрам – ви можете бути впевнені, що його буде проведено на найвищому рівні, за короткий термін. Є необхідність викликати майстра додому – набирайте наш контактний телефон: 38-099-434-79-83 і фахівець виїде оперативно за поданою заявкою, та в короткий термін відновить працездатність холодильника.

Якщо говорити про те, де ремонтують холодильники в Івано-Франківську, то важливо розуміти – довірити такі роботи варто лише тим, хто працює з новими оригінальними деталями, які рекомендує до встановлення сам виробник. Але й те, всі деталі та вузли будуть ремонтуватися або змінюватися на нові тільки після повної, всебічної діагностики холодильника. При цьому наші майстри не шукають поломок, яких немає, не намагаються так заробити на проблемі клієнта.

Також на всі виконані ремонтні роботи наші майстри дат гарантію, терміни якої варіюють від кількох місяців до року. Це залежить від складності несправності, обсягу робіт, який вузол/деталь варто замінити, відремонтувати. Плюс до всього, в актив співпраці з нами варто залишити такі пункти:

• Більшість ремонтних робіт ми проводимо вдома у замовника.

• Всі заявки на ремонт виконуються оперативно, що особливо актуально влітку, коли постає питання збереження свіжості продуктів.

• Усі ремонтні роботи виконує майстер із багаторічним досвідом.

• Плюс ціни на ремонт – досить демократичні.

0oUclFX4TOg3PneJceOqDeLsTGyss6n2UbdF8zLwgCDZYhYuOY_X_fvkTdsqlRUqPCDYYvYFFUy4zd0TsSRaWq8vjqtfUqj0sdxNrv1dfBra8vhcoJ2MZv6eT4Dk2P868-jmHc-kC_jH2cS8oOghhERUoPSq16Q877lN-pZF58nvRMrVpUKLbPPCLw

Також варто наголосити на режимі роботи: пн.-вс. 8:00-21:00, без перерви та вихідних, тому заявку приймаються щодня, також майстер може виїхати до замовника щодня, що в разі полегшить життя клієнту, адже проблема може бути вирішена максимально швидко.

Види ремонту

Якщо клієнт звертається до нас щодо ремонту холодильника – ми проводимо такі види ремонту.

• Профілактика. В рамках даного огляду майстер проводить огляд конденсатора, проводиться чищення компресора, перевіряється надійність кріплень, ущільнювачі та гумки, надаються користувачеві корисні рекомендації щодо користування технікою, продовжити терміни її служби.

• Капітальний ремонт. Коштує такий ремонт недешево, і найчастіше проводиться, коли треба замінити на новий випарник або компрессор, конденсатор, усунути витік холодоагенту.

na49HVrsRL5aaGnvoAV8SJ-quSuGhE-LSjaPD5gnYgVh1nJ6iLOL8jeUt63oCvfEhjCJnFa2pkJec-1KLSf4yQjMcXcM0EqqjNcwj3InK_QhBeYeGIDiaTq-aHM22eLP_g8vCxor-84UlsYi_q3Do5KU6vI6ElcoLwQn2qhRpcSzVQ8W76lHg3UPNA

Що кажуть наші спеціалісти

Наші майстри, спираючись на свій багаторічний досвід, дійшли висновку, що багато поломок відбуваються через:

• Недотримання норм експлуатації холодильника.

• Під час перепаду напруги в мережі.

• Якщо є виробничий шлюб.

• Іде природне зношування деталей і вузлів.

Несвоєчасно проведений ремонт може призвести до того, що це спричинить додаткові поломки, що у свою чергу спровокує подорожчання ремонту. Але наші майстри намагатимуться відремонтувати техніку і ваш холодильник знову працюватиме, зберігаючи продукти свіжими.