Трендові валізи для стильних мандрівників

0
348
Samsonite
Модные чехлы для мобильных телефонов

Подорож починається із купівлі валізи. Само тоді ти вирішуєш – скільки днів або тижнів буде триватиме мандрівка, буде це лоукостер або бізнес-клас, Лапландія або Домінікана. Тут ти знайдеш каталог актуальних пропозицій від відомого американського бренду аксесуарів для подорожей Samsonite. Таки речі пасують будь-яким мандрівникам. На що звернути увагу під час вибору стильної валізи?

Інноваційні матеріали

Samsonite

Більше ніяких розколотих валіз та зіпсованих речей та настрою. Патентований матеріал curv від Самсонайт – це високомолекулярний полікарбонат, волокна якого щільно тримають самі себе. Лінія валіз пройшла складний краш-тест: валізу 50 разів прокручують у центрифузі із металевими та дерев’яними предметами. Брендові валізи витримують навалу слонів, наїзд вантажівки та падіння з даху швидкісного авто на африканському бездоріжжі.

Замки TSA

Samsonite

Після трагедії  11 вересня служба безпеки США Transportation Security Administration запровадила додаткові рівні захисту пасажирів. Весь багаж пасажирів повинен пройти особистий догляд фахівцями митниці. Сьогодні до програми TSA долучились Канада та Ізраїль. Особливий тип кодованих замків надійно захищає вміст валізи від проникнення злодіїв. Але для митників доступ відкритий завдяки спеціальним ключ-картам. В інших випадках замок твоєї валізи просто зламають. Замки TSA відрізняються червоним ромбом, який свідчить про міжнародну сертифікацію виробу.

Trolley Scooter

Samsonite

Тільки за останні три роки у світі тричі відкривались нові аеропорти, що претендували на звання найбільших у світі. Пересування в аеропорту Стамбула, Пекіна або Дубаї – справа нелегка. Самсонайт у партнерстві із виробником скутеров Micro Mobility розробив першу у світі валізу-самокат. Пара рухів – і звичайна валіза на 2 колесах трансформується у самохідний агрегат на 3 колесах. Ти попереду усіх, і руки не відтягує вага багажу.

Бьюті-кейси

Samsonite

Самсонайт був першим, хто запропонував жінкам особливі валізи для косметики та засобів для краси та здоров’я. Спеціальні відсіки дозволяють надійно розмістити звичні для вас косметичні засоби та не шкодувати про забуті вдома креми, гелі та маски.

Портпледи

Samsonite

Ділова подорож або гастрольний тур змушує їхати інколи біля доби. Щоби костюм для презентації чи виступу на економічному форумі, або концертні наряди не були пошкоджені, використовуй спеціалізовані валізи для зберігання делікатних речей. Особливі кріплення не мнє тканини.

_________

Слушайте хорошую музыку:

Девочка с Луны

Купить трек Girl from the Moon в высоком качестве

I Felt the Same

Илон Маск - марсианин

Купить трек Elon is a Martian в высоком качестве

Обрезки фраз

Обрій в її очах

Мрію