«Сузір’я Україна». Что получат участники суперконкурса?

0
416
Конкурс Сузір'я Україна онлайн
Модные чехлы для мобильных телефонов

В Украине впервые проводится постоянно действующий онлайн-конкурс музыкантов, вокалистов, авторов песен, композиторов – «Сузір’я Україна», который не заканчивается вручением диплома или даже денежного приза (это все тоже есть), а выводит молодые таланты на профессиональный путь, начиная с публикации музыкальных творческих работ на ведущих мировых музыкальных сервисах – Spotify, Apple Music, Shazam, Google Play, YouTube Music, Amazon Music, Deezer, Pandora, Tidal, Napster, iHeartRadio, ClaroMusica, Saavn, Anghami, KKBox, MediaNet и т.д.

Конкурс сообщает нам, что получают его участники:

“У нашому конкурсі беруть участь конкурсанти будь-якого віку, що виконують пісні та інші вокально-музичні композиціі будь-якого жанру.

Конкурсанти можуть бути не лише з України, а з будь якого місця цієї планети. Та якщо ви навіть з Марса – ласкаво просимо!

Що ви можете отримати?

Ви на Apple Music etc

СТАНЬ ПРОФЕСІОНАЛОМ!
Гарна творча робота конкурсанта може отримати пропозицію публікації на провідних світових музичних сервісах – Spotify, Apple Music, Shazam, Google Play, YouTube Music, Amazon Music, Deezer, Pandora, Tidal, Napster, iHeartRadio, ClaroMusica, Saavn, Anghami, KKBox, MediaNet та інших (якщо артист готовий до цього та його твір (не кавер) відповідає необхідним умовам).

Це початок професійної кар’єри, шлях, що веде на вершину музичного Олімпу, де сяють суперзірки. Якщо ви серйозно вирішили йти.

Grand Prix Special

Грошова винагорода – Великий Спеціальний Приз = 3000 грн за особливу творчу роботу музиканта, вокаліста, автора пісні.

Сузір’я талантів

Усі учасники усіх сезонів беруть участь у нашому Сузір’ї талантів – творчій спільноті та базі даних, спілкуються з професіоналами, отримують поради та пропозиції, самі стають професіоналами.

Коментарі професіоналів

Кожен конкурсант отримає професійні коментарі та побажання – що цього разу було добре, а над чим слід більше попрацювати. Ці коментарі персональні, доброзичливі та спрямовані на допомогу артистові. Коментарі можуть бути від журі загалом, або від окремого фахівця.

Подарунки

У нас конкурсанти отримують знижки та подарункові сертифікати на створення пісні, аранжування, студійний запис, фотографування на обкладинку сингла, що публікується, на дизайн, на публікацію та просування пісні чи артиста тощо (за вищі призові місця).

Диплом

Учасник конкурсу обов’язково отроимає диплом із зазначенням місця та інших нагород.

  • володар Grand Prix Special;
  • володар Grand Prix;
  • лауреати І, ІІ, ІІІ ступеня (І, ІІ, ІІІ місце);
  • а також спеціальні відзнаки, сертифікати, знижки, у т.ч. пропозиція публікації на музичних сервісах.

Вікові категорії, що зазначатимуться у дипломах: 3–6 років, 7–10 років, 11–14 років, 15–18 років, 18–25 років, старші 25 років.

Публікації у мережі

Конкурсанти отримують також:

  • публікацію свого відео на сайті «Сузір’я Україна»;
  • публікацію у результатах сезону;
  • публікацію у новинах на Музичному березі.

Ми не обмежуємо наших конкурсантів у стилях, жанрах та напрямах музики і вокалу. Академічний, народний, естрадний спів, джаз, читання репу, будь-що талановите вокально-музичне.

У постійному онлайновому конкурсі постійно змагаються відеозаписи живого виконання пісень, студійні аудіозаписи та відео зі студій розповідають про те, як артист працює в студії. У зазначений термін, після закінчення чергового етапу конкурсу, учасники отримують оцінки, поради, дипломи, призи, публікації.

Наша мета – знайти і вивести талановитих артистів у великий музичний світ, на провідні світові музичні сервіси, у світову музичну індустрію. Spotify, Apple Music, Google Play/YouTube Music, Amazon Music, Pandora, Deezer, Tidal, Napster, iHeartRadio, ClaroMusica та інші – вже чекають на вас.

Ви зрозуміли? Це не «конкурс заради конкурсу». Ваша професійна та зіркова подорож розпочинається сьогодні і веде на світовий музичний Олімп. Не зупиняйтеся, майбутні суперзірки та мільйонери!”

Докладніше про конкурс Сузір’я Україна (Положення) та заявка на участь →

_________

Слушайте хорошую музыку:

Девочка с Луны

Купить трек Girl from the Moon в высоком качестве

I Felt the Same

Илон Маск - марсианин

Купить трек Elon is a Martian в высоком качестве

Обрезки фраз

Обрій в її очах

Мрію