Можливості «На Урок» для вчителів англійської мови

0
1183
Модные чехлы для мобильных телефонов

Будь-яка мова ніколи не «стоїть на місці»! Вона систематично розвивається та збагачується лексикою з інших мов: з’являються нові слова та вирази, старі фразеологізми змінюються на більш актуальні тощо. А це означає, що у навчальних закладах методи та практичні прийоми викладання теж мають модернізуватися.

На щастя, вчителі XXI століття мають можливість обрати для себе найзручніший формат, який допоможе залишатися в курсі трендів та оновлень у вивченні іноземної мови. Це численні вебінари, курси, майстер-класи, тренінги, VR та AR-заняття, лекції від кращих спікерів із різних куточків світу та багато іншого. Поговоримо з вами про одну із платформ, яка допомагає отримувати свіжі знання не лише із педагогіки англійської мови, а й лінгвістики. Йдеться про освітній проєкт «На Урок».

Особливості навчання в освітньому проєкті «На Урок»

Тут ви можете переглянути безліч цікавих вебінарів, створених спеціально для педагогів, які викладають одну з найзатребуваніших мов світу. Вебінари «На Урок» для вчителів англійської мови – це безперервний процес отримання нової інформації та знань. Це допоможе використовувати у своїй роботі більш результативні методи та самостійно розробляти ефективні навчальні програми. Завдяки підвищенню кваліфікації вчителів іноземної мови, учні навчаться краще розуміти теоретичний матеріал та використовувати його на практиці. І аби почати навчання, достатньо просто перейти за посиланням https://naurok.com.ua/upgrade/vebinary-dlya-vchyteliv-anhliyskoyi-movy, обрати цікавий вебінар та зареєструватися. От і все, починайте перегляд! Навіть якщо лекція вже відбулася, ви завжди можете переглянути її в записі.

Користь від вебінарів «На Урок»

Перегляд відеотрансляцій (відеозаписів) та активна участь у дискусіях гарантує вчителям іноземної:

  • Удосконалення професійної компетентності за різними напрямами.
  • Ознайомлення з інноваційними методами викладання.
  • Запозичення досвіду від українських та зарубіжних колег.
  • Можливість використання отриманих знань на практиці. На кожному вебінарі лектори презентують нові методи та прийоми, які можна використовувати під час підготовки та проведення занять.
  • Зручний графік занять. Не потрібно вносити суттєві корективи в розпорядок свого дня: відпрошуватися з роботи чи відмовляти собі у відпочинку. Учителі англійської мови можуть як дивитися відеотрансляції онлайн, так і переглядати їх у записі у зручний час.
  • Отримання свідоцтва, яке повністю відповідає вимогам чинного законодавства.

Зауважте! Окрім вебінарів учителі іноземної можуть пройти на сайті курси та переглянути інформативні конференції.

Наостанок додамо, що вчителі, які постійно займаються саморозвитком та знаходять час для підвищення кваліфікації, стають більш впевненими у своїх силах та значно менше хвилюються під час проходження атестацій. Освітній проект «На Урок» прагне, щоби кожен спеціаліст мав можливості для самореалізації!

 

_________

Слушайте хорошую музыку:

Девочка с Луны

Купить трек Girl from the Moon в высоком качестве

I Felt the Same

Илон Маск - марсианин

Купить трек Elon is a Martian в высоком качестве

Обрезки фраз

Обрій в її очах

Мрію