Збільшуємо продажі: 3 послуги від Київстар, які допоможуть заробити більше

0
712
Модные чехлы для мобильных телефонов

fnSjtRXLeGAyMSOoGfInlYBABpBsklA5-7DvlblWXb1Z26IbeAJDD0SPiwGPJlw4NLEizpXtTYdT3Azo5uIcJwwHKdkGBJlk1QrBDqyDIvofX-T1y-1LOAm5_g_UzjtM7sR9sK4IpR_5QicW_J0ldMU

Що потрібно для успішного ведення бізнесу? Якісні товари або послуги, ефективний маркетинг, досвідчена команда та правильне визначення й робота з власною цільовою аудиторією. Проте як визначити ЦА та залучити нових клієнтів? У цьому допоможе компанія Київстар, яка пропонує 3 ефективних послуги для роботи з ЦА.

 

Портрет клієнта

 

Портрет клієнта — це послуга з аналізу та сегментації вашої аудиторії, яка допоможе дізнатися більше про риси, звички та уподобання клієнтів. Київстар сегментує вашу клієнтську базу за більш ніж 100 Big Data критеріями, серед яких вік, стать, геолокація, тип пристрою, хобі, подорожі, стиль життя та інші. У результаті ви отримаєте звіт у форматі Power BI та PDF, а готуватись звіт буде від 5 до 14 робочих днів. З огляду на отримані результати, ви зможете адаптувати асортимент свого товару чи послуг, змінити маркетингову стратегію та розробити пропозиції, які зацікавлять споживачів.

 

Наприклад, власники ресторану, що замовили послугу, виявили, що більшість їхніх клієнтів мають дітей віком до 6 років. Підприємці встановили ігрові кімнати в ресторані та додали дитяче меню, в результаті чого відвідуваність та кількість клієнтів ресторану збільшилась.

 

Look-alike модель

 

Ця послуга направлена на визначення та аналіз вашої ЦА, а також на пошук клієнтів Київстар, які з великою ймовірністю зацікавляться пропозицією та матимуть схожі риси й уподобання, які мають ваші поточні клієнти. Розробка моделі надалі допоможе налаштувати SMS-розсилку користувачам Київстар та повідомити їх про ваш продукт/послугу.

 

Наприклад, банк, котрий запустив нову кредитну програму, скористався послугами look-alike та SMS-розсилкою. В результаті вдалось залучити багато нових клієнтів, зацікавлених в отриманні позики.

 

ADWISOR

 

ADWISOR — це платформа, на якій ви зможете самостійно створювати SMS-розсилки для власної клієнтської бази. Працює це так: ви вибираєте тип розсилки, завантажуєте базу клієнтів у форматах XLSX, CSV та TXT, створюєте текстове повідомлення, а також вибираєте дату та час, в який SMS будуть надіслані. Так ви зможете проінформувати поточних клієнтів про відкриття нових магазинів, промо акції та знижки, а також залучити нових, використовуючи створену базу.

_5rNg2d16MvAwnQK-E9_Wd8V9q9PbV_sEQi0ZEo0DNrYUTA3UyiScayaN6bYamCOmP8AVgU4y3ZIusEa5kuxpIJ83PenWe6xpiaYA5AwiFqqRWcO7aQsgq7CGbigGTL6aDT0jzYRqO4y_CVwrvPfuaU

Наприклад, мережа магазинів налаштувала розсилку та проінформувала клієнтів про знижки на певні групи товарів. В результаті продажі цієї категорії продуктів виросли втричі.